Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                   hopea hepan talli tietoa

tallillamme on 8 hevosta.tallia on uudistettu.

tallillamme on moni puoliset ratsastus mahdollisuudet esim: hiekka,ruoho ja asvaltti kentät. Tallillamme on  koulutettuja hevosia. Blogissa kerron tallin tapahtumia. Seuratkaa mun tallin sivua niin laitan lisää hommia blogiin.    
Jos haluatte kysyä jotain niin blogissa vastaan niihin. olen 12.v ja harrasta
n aktiivisesti keppi hevostelua. teen myös paljon uutta tallille. tämän sivun kauta voit tutustua tallini arkeen ja toimintaan.  olen myös aina ollut hyvin kiinnostunut keppihevosista.

                tallillamme   on perustettu vuonna  2006- 2008.kun aloitin keppihevos harrastuksen ja tallin niin minulla oli 1 tai 2 keppihevosta.pikkuhiljaa tallini alkoi kasvaa isommaksi.keppihevosia aloin tehdä aina kun oli aikaa ja välistä ostin ja tilasin keppihevosia netistä.varusteita tykkäsin tehdä itse ja ajan myötä se taito tuli paremmaksi.

hevosista ja ratsastuksesta. jos tykäsitte minun kieppihevosten koti sivuista niin alkakaa seurata tallin blogia niin kerron talista vähän paremmin.

Tästä pääset mun yotube tilille:

www.youtube.com/user/Vippe73 

                                                          Muuta:)

Mitä enemmän on keppihevos kavereita sitä hauskempaa se on.keppihevoset on aikaa vievä harrastus,mutta myös liikunnallinen ja käden taitoja kehittävä.niille on mukava tehdä varusteita ja niissä on myös kova työ.

Esteitä

Esteitä voit tehdä helposti puusta ja kepeistä.hauskinta niissä on värjäys sillä siinä voit käyttää omaa mieli kuvitusta. Mieli piteeni keppihevosiin:

mielestäni keppihevoset on mukava harrastus.minusta on pöljää että jotkut tyypit pilkkaa keppihevos harrastusta, sillä mitä huonoa siinä on?

Ei mitään päin vastoin se on hyvä harrastus ja liikunnallinen.

       

Hopea hepan keppihevos sivut.
©2019 layout200 - suntuubi.com